شنبه, 14 تیر , 1404 برابر با Saturday, 5 July , 2025
جستجو

پژوهشکده تاریخ اسلام در ادامه سلسله نشست‏های بازخوانی سیره چهارده معصوم(ع) و در دهه‏ ی کرامت اقدام به برگزاری نشست علمی «امام رضا(ع) و جریان های شیعی غالی» می کند. این نشست با حضور دکتر نعمت الله صفری فروشانی –مدیر گروه تاریخ اسلام جامعه المصطفی العالمیه و نویسنده ی کتاب «غاليان، كاوشى در جریان‌ها و برآیندها»- برگزار می شود.

پژوهش‏های متعدد دیگری نیز از ایشان در موضوع غالیان، تحت عناوین «جریان شناسی غلوّ» و نظایر آن در نشریات علمی- پژوهی کشور منتشر شده است. این نشست روز یکشنبه 24 شهریور 92 ساعت 17 تا 19 در پژوهشکده تاریخ اسلام برگزار می گردد. 

لینک کوتاه مطلب: https://tarikhi.com/?p=18816

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب

مینو میرشاه ولد

کربلای فراملی: از قیام تا آشتی

چکیده این مقاله برای نخستین بار، فعالیت‌های کمپین‌های اطلاع‌رسانی فراملی را بررسی می‌کند که توسط جوانان مسلمان شیعه در شهرهای مختلف اروپا، روسیه و ارمنستان